Матура по математика за 12 клас

www.uchenik.com | В 8 ч. започна държавния зрелостен изпит по предмет по желание (математика). Зрелостният изпит е за учениците от 12-и клас и е с продължителност 4 часа. прочети всичко »
Публикувано от gosheto преди 14 седмици 1 ден

Ректорът: СУ е в състояние на колапс!

www.uchenik.com | Софийският университет "Св. Климент Охридски" ще излезе с декларация в понеделник срещу недостатъчното финансиране на университетите и научната дейност. прочети всичко »
Публикувано от gosheto преди 14 седмици 1 ден

Извозване БГ

izvozvanebg.dir.bg | В нашето ежедневие често се налага извозване на образуваните от ремонта строителни отпадъци. В друг случай се налага да изчистите мазето или тавана от струпаните през годините стари мебели, вещи и... прочети всичко »
Публикувано от transham преди 42 седмици 2 дни

Хамали Мастър

hamalimaster.dir.bg | Преместване на Дома и Офиса, Хамалски и транспортни услуги, Пренасяне на Багаж, Мебели, Пиана, Каси. Как се определят цените за преместване на багаж и мебели в София? Цени за хамалски услуги и... прочети всичко »
Публикувано от transham преди 46 седмици 6 дни

Извозва Почиства

izvozva-pochistva.alle.bg | Предлагаме услуги по товарене, почистване, извозване на строителни и битови отпадъци на територията на гр. София, околните квартали и села. При нужда от чистене, събиране в чували, изнасяне и... прочети всичко »
Публикувано от totopinko преди 46 седмици 6 дни

Преместване на мебели, багаж

hamalskiuslugi-sofia.alle.bg | Преместване на багаж, мебели, дома, офиси, пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура, машини. Опаковане на домакински прибори, мебели, багаж, архив и документация, де/монтаж, Продажба на кашони и... прочети всичко »
Публикувано от totopinko преди 46 седмици 6 дни

Извозва Ово

izvozva.ovo.bg | Изхвърляне на строителни отпадъци Извозване на стари мебели в София. Чистене на мазета, тавани, жилища, дворове, гаражи, покриви, складови помещения. Независимо от това дали строителните отпадъци са... прочети всичко »
Публикувано от totopinko преди 46 седмици 6 дни

Чистичко еу

chistichko.eu | Предлагаме услуги по чистене и извозване на разнородни отпадъци от различни обекти, изхвърляне на строителни отпадъци в насипно състояние или събрани в чували, мебели, дограма, вехтошарски боклуци... прочети всичко »
Публикувано от totopinko преди 49 седмици 5 часа

Студенти Хамали

studentihamali.eu | Предлагаме квалифицирани хамали и хамалски услуги на фирми, компании и частни клиенти на територията на град София и окръг. Разполагаме със собствен камион и извършваме транспортни услуги на вещи,... прочети всичко »
Публикувано от transham преди 49 седмици 3 дни

Хамали София

hamalisofia.eu | Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания като Ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме... прочети всичко »
Публикувано от transham преди 49 седмици 5 дни