Кисело-лютива супа

Публикувано от receptite на 16.12.2010 г. | Прегледи: 17
|

100 гр. пилешко месо ,20 гр. бамбук ,20 гр. морков ,20 гр. черни гъби ,1/2 яйце ,2 ч.л. нишесте ,10

kiselo-liutiva-supa

Коментари
Проверка за роботи