Комитски сач

Публикувано от receptite на 22.12.2010 г. | Прегледи: 15
|

100 г свинско месо ,80 г телешко месо ,120 г пилешко месо ,30 г бекон ,1/2 глава кромид ,1 чушка ,1

komitski-sach

Коментари
Проверка за роботи