Магия в КНИГА. Няма такава друга книга на пазара, която да ви предложи толкова шокиращи разкрития

Публикувано от ddiddi на 16.08.2010 г. | Прегледи: 105
|

Искаме да ви представим най- търсената електронна книга на българския пазар в момента.
Нейното заглавие е „Магически канали към успеха. Мощни изрази и вълшебни заклинания”
За щастие, Вие имате уникалния шанс да сте от първите, които ще се запознаят с най- интригуващата книга на пазара в момента.

Най- после ще видите, чуете и почувствате нещо наистина стойностно и различно от предлаганото до сега.

Ще се почувствате прекрасно, когато разберете, че най- накрая сте намерили нещо даващо истинска информация. Това е книга изпълнена с дълбок смисъл и откровение.

Сигурно вече сте много любопитни да разберете за какво става въпрос?

Зная как се чувствате и затова написах тази книга.

Няма значение от какъв социален статус сте, на колко сте години, каква религия изповядвате, за да я прочетете. Тя ще сътвори по удивителен начин вашия живот и ще подреди мислите и събитията в живота ви по най- добрия божествен план.

Поръчката на тази книга ще ви осигури незабавен достъп до нея и нейните тайни. Няма нужда да се разхождате до книжарницата. Тя вече е във вашия дом.

Може да побързате да се запознаете с това невероятно произведение, за да можете по- бързо да приложите в живота си техниките, които са приложени. И за да може най- накрая да разберете истината за себе си и нещата, които са отвъд това, което виждате с очите си.

ФИНАНСОВАТА КРИЗА E ВЪВ ВАШИЯ УМ! Тази книга ще ви помогне да премахнете всяка финансова или психическа зависимост от когото и да било. Вие ще можете сами да управлявате съдбата си!

Книгата е създадена наскоро, като авторката е искала да предаде на читателите една голяма част от тайните на човешкото съзнание. Всъщност, целта на повечето хора четейки книгите за самоусъвършенстване, е именно да подобрят ежедневния си живот- да имат повече пари, да имат здраве, да обичат и да бъдат обичани, да се чувстват удовлетворени от това, което вършат, да намерят своето призвание в живота, да се справят със стреса и безпокойството.

Това произведение е с изключително практическа насоченост и ще ви разкрие много техники за самоусъвършенстване. Удобни и приложими за вашия ежедневен живот.

Книгата е евтина и достъпна, за да може да достигне до колкото се може повече хора, които да прогледнат истината. За да няма повече тайни.

Състои се от 210 машинописни страници, формат А4. В нея е синтезирано ясно, кратко и точно всичко, което човечеството от хилядолетия търси да разкрие. Затова тя е толкова ценна.

Сигурно отдавна ви е омръзнало да си давате парите за книги, които реално нищо не ви казват.

Тук на читателя е спестено разтягането на локуми и изискването за определен брой страници, за да бъде издадена книга- изискване, което съществува в много издателства.

Книгата е уникална и неповторима. В нея ще откриете настина практически съвети и реално приложими техники.

Предизвиканият голям успех се дължи и на това, че авторката има уникалната дарба да вижда там, където повечето хора не могат. Тя разкрива уникални техники, посредством, които обикновеният човек също може да надникне в незримото, да промени изцяло живота си, да получи пари, богатство, да успява в любовта, да има всичко, което поиска и да бъде здрав.

Книгата обединява в себе си различни похвати и техники, дава съвети за живота и всяко изречение е пропито с положителна енергия, която несъмнено Вие ще усетите.

Удивителното е това, че за да постигнете успех във всичко се иска много малко. Просто човек трябва да измести ъгъла под който вижда нещата около себе си. И че това, което виждаме или което ни е внушено да виждаме съвсем не е това, което съществува. Нашият ум е неизчерпаем, и нашата планета, на която живеем ни предлага безброй блага. Само трябва да погледнем отвъд с прости методи.

Книгата е написана на много достъпен език. Тя е с лек и разбираем стил. Ще ви заинтригува това колко лесно ще попиете всичко от нея и ще погледнете с други очи на света около вас.

Част от книгата продължава стила и учението за метафизиката на Флорънс Сковъл Шийн. Мощните изрази и утвърждения представляват един вид продължение на мислите на Флорънс. Писателката е голяма нейна почитателка и с нейна помощ е постигнала много от прозренията си. Изговаряла е съответните силни думички, в които се е помолила да получи прозрения, които после да предаде на хората.

Няма такава друга книга на пазара, която да ви предложи толкова шокиращи разкрития.

Всеки пази тайните за себе си, за да няма друг успехи. Тази книга обаче ще ви разкрие всичко онова, което от много дълго време сте търсили.

Това е вашата МАГЬОСНИЧЕСКА книга.

Тя ще ви отведе на неподозирани места. За всеки човек на земята има достатъчен ресурс, за да осъществи плановете си. Тук няма противоречие и състезание с другите. Тук всеки намира своя път, който не се застъпва с ничий друг. Конкуренцията между хората е създадена с цел да прави войни. Ние нямаме нужда от това. Колкото по- бързо го осъзнаем, толкова по- добре.

Авторката не се позовава на авторитети. За нея всяка човешка душа е равна. Затова и тук няма да видите реклама от известни личности прочели книгата, нито от подставени лица, на които е платено, за да изказват хвалебствия и да рекламират книгата. Тя няма нужда от реклама, защото НЯМА АНАЛОГ.

Книгата е интересна смесица от типове. Тя има елементи на приложната психология от типа „себепознание” и окултизма. Подкрепена е от примери от живота на авторката.

Не пропускайте шанса да се докоснете до удивителните възможности, които ви се откриват. Ще промените изцяло живота си, прочитайки тази книга.

Книгата не може да намерите в книжарниците, тя се предлага само ТУК, в електронен вариант.

И изненадите не свършват до тук!

Всяко едно електронно копие на книгата е заредено с мощна космическа сила и ще действа като мощен талисман за всеки от вас, който поръча книгата по законен начин. И само факта, че тази книга ще стои в компютъра ви, дори без да я четете ще излъчва огромна енергия, която ще ви пази и ще ви направи щастливи. Когато прочетете книгата ще разберете какъв е механизмът на това зареждане с енергия и ще знаете точно как е станало това.

Заповядайте в света на чудесата.
Това е кига за успеха, магиите и тайните.Не може да пропуснеш този сайт и да не видиш тайните!

http://magiakniga.narod.ru/

magiq-v-kniga--nqma-takava-druga-kniga-na-pazara-koqto-da-vi-predlozhi-tolkova-shokirashti-razkritiq

Коментари
Проверка за роботи