Мъжката стоножка брои: - 97, 98, 99, 100, 101... Скъпа! Родило ни се е

Публикувано от zabavno7 на 31.12.2010 г. | Прегледи: 40
|

Мъжката стоножка брои: - 97, 98, 99, 100, 101... Скъпа! Родило ни се е момченце!

mazhkata-stonozhka-broi---97-98-99-100-101----skapa-rodilo-ni-se-e

Коментари
Проверка за роботи