Moreto.net - Варна | Обяви - Професионален ДОМОУПРАВИТЕЛ

Публикувано от tzankov на 05.01.2011 г. | Прегледи: 40
|

Професионален домоуправител
Представете си, че не е нужно да плащате купчината ежемесечни сметки за парно, ток, вода, телефон ,нямате грижи за почистването на общите части на сградата ви, поддръжката на градината, не ви смущават внезапни аварии и ремонти, които ще ангажират времето, парите и нервите ви.
Основната идея на професионалния домоуправител е да осигури спокойствие на собствениците на сградата за която се грижи като им спести време, пари и стрес. Това става, като фирмата поема всички грижи по поддръжката на сградата:
Задължения на професионалният домоуправител:
Регистрация и водене на "Книга на собствениците"
Изготвяне на Правилник за вътрешния ред
Организиране на общи събрания
Организиране на неотложни или планирани ремонтни дейности
Управление на бюджета
Анализ и оптимизиране на разходите
Поддръжка на асансьор
Поддръжка на домофонна и ел. Инсталации
Събиране на таксите и сумите по подръжка
Плащане на общите разходи
Допълнителни услуги:
Осигуряване на портиер ,Снегопочистване /сезонно/ ,Имуществено и Авто застраховане,Пране (до входа на всеки апартамент),Вик и Ел. Услуги в домовете при позваняване,Покупки ,Организиране на събития
Контролира цялостната дейност по поддръжка на общите части на сградата и прилежащите и пространства почистване на общите части, плащане на сметки, поддръжка на зелените площи и детските съоръжения, обезпаразитяване, извършване на ремонти и саниране, охрана на жилището, подмяна на крушките, поддръжката на асансьорите и електроинсталацията на общите части, събиране на плащанията, анализ на разходите и предлагане на идеи за тяхното намаляване.
Това не е картина от бъдещето, а се случва във всяка сграда, която ползва услугата „ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ” предлагана за първи път във Варна. Едно от най-големите предимства на пропърти мениджмънта или професионалното управление на имоти е, че грижата за сградата повишава нейната стойност.
Професионалният домоуправител е човек, който се назначава на тази длъжност от компанията, управляваща дадения имот.
Той извършва всички дейности, който влизат в задълженията на един домоуправител – организира събранията на блока, събира месечната такса за поддръжката му, координира ремонтите,плащанията, Води касовата книга, организира събрания , представлява входа пред общински и държавни органи
Допълнителни услуги:
За контакти и въпроси 0886/595949 Цанков
skype: profesionalen_domo_upravitel facebook: Професионален Домоуправител
mail: profesionalen_domo_upravitel@abv.bg
facebook: Професионален Домоуправител

|

moreto-net---varna--obqvi---profesionalen-domoupravitel

Коментари
Проверка за роботи