Изплащат на майките с близнаци по 2400 лв.

www.standartnews.com | Майките на близнаци могат да получават от днес еднократната помощ от 2400 лв. за децата си. Родителите на тризнаци ще вземат по 3600 лв. За близнаците, които не са навършили 1 година към 1 януари... прочети всичко »
Публикувано от Ririri преди 4 години 17 седмици

Британците дават 45 млрд. паунда за дрехи годишно

insurance.profit.bg | Британците харчат 45 милиарда паунда годишно за дрехи, въпреки рецесията. Изследването "Fashionable Finances", което било поръчано от Hiscox, разкрива, че средният британец инвестира почти 1000... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 5 години 16 седмици

Роклите за бала second hand

www.standartnews.com | Финансовата криза удари и абитуриентите. Родителите гледат да минат колкото може по-тънко с традиционно пищните тържества по изпращането на отрочетата си. Заради това и девойките масово ще се появят... прочети всичко »
Публикувано от MimiTooo преди 5 години 16 седмици

Дете поиска да се забранят бонбоните

dariknews.bg | Петгодишно шведско момче е писало до шведския премиер Фредрик Рейнфелд, за да го помоли да забрани продажбата на бонбони и така да му помогне да спре да пилее джобните пари, съобщават днес шведските... прочети всичко »
Публикувано от Silvito преди 5 години 35 седмици

За храна харчат най-много във Франция

www.standartnews.com | Колко харчи за храна едно семейство в различните краища на света? Порталът MSNMoney посети десет семейства от средната класа в десет държави по света и проследи разходите им за седмица. Изследването... прочети всичко »
Публикувано от Silvito преди 5 години 35 седмици

По всичко личи, че искат да Ви уволнят. Какво да правите?

www.karierist.com | Не се отдавайте на безгрижие и бездействие в критичната за Вас ситуация! Ако изведнъж сте започнали да подозирате, или дори вече сте сигурни, че искат да Ви уволнят, веднага започвайте ред... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 5 години 51 седмици

Форбс класира най-изгодните покупки по време на криза

news.expert.bg | Американското списание "Форбс" съветва да се възползваме от кризата и да си купим вещи, чиито цени неизбежно ще нараснат с оздравяването на икономиката. Сега може би е най-доброто време за това... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 години 46 седмици

Пламват семейни войни за кредити

www.standartnews.com | Борчове към банките запалиха семейни войни в цялата страна, показа проверка на "Стандарт". Ябълката на раздора най-често са потребителските кредити, които хората са спрели да плащат заради кризата.... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 години 46 седмици

Българският имотен пазар вече бавно да излиза от кризата

| Българският пазар на недвижими имоти започва бавно да се възстановява от кризата. В последните месеци се наблюдава забавяне на спада на цените и понижение на лихвените проценти по ипотечните кредити... прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 8 години 1 седмица

Колко помага застраховка на имот в критична ситуация?

| Застраховката на недвижимото имущество в България е на второ място след автомобилните полици. Колко помага в критична ситуация като земетресение? прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 8 години 5 седмици