Хубост Без Скалпел

www.standartnews.com | Когато и да се огледа една дама в огледалото или в предното стъкло на автомобила си, винаги остава недоволна - просто иска още и още. Когато същата дама си направи селфи, също е склонна да признае... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 5 часа

Динко Динев На 50 С Ролс-Ройс

www.standartnews.com | Динко Динев събра бизнес елита в луксозния комплекс "Марина Диневи" в Свети Влас за 50-годишния си юбилей. Рожденикът получи от партньори и колеги на "Диневи груп" един от най-скъпите автомобили - "... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 6 часа

Майли Сайръс Е Най-Опасна За Децата

www.standartnews.com | Майли Сайръс е най-опасна за хлапетата. Това сочи класация на звездите, даващи лош пример на децата, съставена от британски семейства. Проучването е поръчано от сайта Ваучърклауд, в което са взели... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 10 часа

Днес Юпитер Навлиза В Дева. Как Ще Се Отрази Това На Зодиите?

www.edna.bg | Днес Юпитер навлиза в Дева. Как ще се отрази това на зодиите? прочети всичко »
Публикувано от Ririri преди 4 дни 13 часа

Флиртове На 15 Метра Дълбочина

www.edna.bg | "Без багаж" разказват за забавните си приключения в Египет прочети всичко »
Публикувано от Ririri преди 1 седмица 15 часа

Кали скочи на Андреа: Певица - никаквица

| Андреа бе безмилостно посочена от Кали. Изпълнителката на „Наш'та система 4-4-2" отправи унищожителна критика към гласовите възможности на колежката си и удари шамар на самочувствието й. Любимата на... прочети всичко »
Публикувано от MimiTooo преди 1 седмица 18 часа

Юсейн Болт Пръска Пачки По Танцьорки (Видео)

www.standartnews.com | Юсейн Болт явно умее да се забавлява и извън пистата за бягане. Ексцентричният спринтьор беше заснет как празнува рожденния ден на рапара Лил Уейн в нощен клуб в Маями. Кадрите показват как Болт без... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 1 седмица 19 часа

Аманда Сийфрид Пак Е Сама

www.standartnews.com | Аманда Сийфрид и Джъстин Лонг се разделиха след повече от двегодишна връзка. Според техни близки Джъстин, който е на 37, е с разбито сърце. "Те имаха различни графици, различни животи. Просто живееха... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 1 седмица 19 часа

Звездите Вещаят Време За Равносметка

www.standartnews.com | И през настоящата седмица планетата Меркурий за трети, пореден и последен път в рамките на 2015 година, е "ретроградна". Напоследък много се говори за зигзагообразния характер на придвижването й по... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 седмици 2 дни

Звездите: Да Бъдем В Крак С Времето

www.standartnews.com | Седмицата е подчинена на срещите на планета Меркурий. Тя се движи директно, като провокира две от големите планети: Сатурн и Нептун, да равихрят енергиите си. Меркурий/Сатун към 8 август ни обръщат... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 6 седмици 2 дни