Огромна скулптура на човешка глава интригува посетителите на плажа в Рио де Жанейро

Публикувано от maibal на 05.09.2012 г. | Прегледи: 12
|
ogromna-skulptura-na-choveshka-glava-intriguva-posetitelite-na-plazha-v-rio-de-zhaneiro

Коментари
Проверка за роботи