5 емоции, които ти губят времето и силите - Поляната

polqnata.com | Открий кои 5 емоции е добре да изпитваш по-рядко и за кратко. Разбери защо и как ти вредят и започни да променяш живота си. прочети всичко »
Публикувано от Gluharche преди 1 година 19 седмици

Пирамида на Маслоу

planeta42.com | Забавно-образователен онлан пъзел. прочети всичко »
Публикувано от planeta42 преди 1 година 20 седмици

Grazzia Bio regan крем за тяло

zdraveshop.com | Нов и улта модерен продукт с помощта на който ще накарате кожата на тялото ви да засияе. Този крем е предназначен за жените над 24 годишна възраст, които .. прочети всичко »
Публикувано от rusenez преди 1 година 27 седмици

Природата и аз: Без граници - Кен Уилбър - част 1

nel-anel.blogspot.com | Тази книга изследва начина, по който все по-упорито се отчуждаваме от себе си, другите и света, като разкъсваме сегашния си опит на части, разделени от граници. Изкуствено разломяваме акта на... прочети всичко »
Публикувано от Anel преди 1 година 38 седмици

Критика към великите посветени

kritika-kum-posvetenite.strikingly.com | "За зла участ на човечеството всички учения, ведно с религиите, не само в тяхната социална приложност, морално-етична законодателност и културна последица, са оставили най-зловещия белег – белега на... прочети всичко »
Публикувано от азсъмбог преди 1 година 39 седмици

Формата на червилото те издава

www.jenite.net | Червилото e дамски атрибут, козметичен продукт, без който повечето дами не могат. То е познато от дълбока древност като средство за разкрасяване. С добавяне на някои специални съставки то се превръща... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 1 година 50 седмици

Партньорът - огледален образ или негатив?

dariknews.bg | Спретнатите търсят спретнати, а мърлячите - мърлячи, пише психологът Е. Арънсън. Привличат ли се противоположностите или се отблъскват? Учени от най-различни сфери се занимават с този въпрос от... прочети всичко »
Публикувано от Ririri преди 2 години 33 седмици

Формата на ушите и характерът на човека

margaritta.dir.bg | Изследователите са установили, че формата и строежа на ушите са индивидуални почти както и отпечатъците на пръстите. Това представлява интерес не само за криминалистите, но и за психолозите, които... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 49 седмици

Най-щастливи сме на 74

www.cross-bg.net | Най-щастливи и доволни са хората на 74-годишна възраст. Това установява проучване, цитирано от британския вестник „Дейли телеграф". По-малкото отговорности и финансови проблеми, както и повечето... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 49 седмици

За кармата и прераждането

www.art-shop-svetlosenki.com | Прави хиляди тълкувания на хора, които искат да открият призванието си, миналите си животи и кармичните си връзки, за да могат да правят по-мъдри избори и да живеят по-смислен и пълноценен живот. прочети всичко »
Публикувано от lora преди 2 години 49 седмици