Раздяла с любим човек - можем ли да я избегнем

polqnata.com | Знаете ли, че ако връзката ви отива към своя край, е по-добре да се разделите навреме с половинката си и то по правилния начин. Това ще ви позволи да подновите отношенията си след време и да се... прочети всичко »
Публикувано от Gluharche преди 4 дни 14 часа

Защо "имам много работа" не е добро извинение - Поляната

polqnata.com | Колко често се извиняваш, че имаш много работа и не можеш да се видиш с приятел, да отделиш време за себе си, да помогнеш на близките си? Сигурна съм, че ти се е случвало. Имай предвид, че това е... прочети всичко »
Публикувано от Gluharche преди 4 дни 14 часа

10 начина да накараме душата да напусне тялото ни.

moqtsvqt.com | Има много неясноти около астралното пътуване, така че решихме да обясним какво е това и как да го направите. Сънуването е несъзнателна астрална проекция (астрално пътуване). Когато спите, душата ви... прочети всичко »
Публикувано от MoqtSvqt преди 5 дни 16 часа

5 емоции, които ти губят времето и силите - Поляната

polqnata.com | Открий кои 5 емоции е добре да изпитваш по-рядко и за кратко. Разбери защо и как ти вредят и започни да променяш живота си. прочети всичко »
Публикувано от Gluharche преди 1 година 27 седмици

Пирамида на Маслоу

planeta42.com | Забавно-образователен онлан пъзел. прочети всичко »
Публикувано от planeta42 преди 1 година 28 седмици

Grazzia Bio regan крем за тяло

zdraveshop.com | Нов и улта модерен продукт с помощта на който ще накарате кожата на тялото ви да засияе. Този крем е предназначен за жените над 24 годишна възраст, които .. прочети всичко »
Публикувано от rusenez преди 1 година 35 седмици

Природата и аз: Без граници - Кен Уилбър - част 1

nel-anel.blogspot.com | Тази книга изследва начина, по който все по-упорито се отчуждаваме от себе си, другите и света, като разкъсваме сегашния си опит на части, разделени от граници. Изкуствено разломяваме акта на... прочети всичко »
Публикувано от Anel преди 1 година 46 седмици

Критика към великите посветени

kritika-kum-posvetenite.strikingly.com | "За зла участ на човечеството всички учения, ведно с религиите, не само в тяхната социална приложност, морално-етична законодателност и културна последица, са оставили най-зловещия белег – белега на... прочети всичко »
Публикувано от азсъмбог преди 1 година 47 седмици

Формата на червилото те издава

www.jenite.net | Червилото e дамски атрибут, козметичен продукт, без който повечето дами не могат. То е познато от дълбока древност като средство за разкрасяване. С добавяне на някои специални съставки то се превръща... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 2 години 6 седмици

Партньорът - огледален образ или негатив?

dariknews.bg | Спретнатите търсят спретнати, а мърлячите - мърлячи, пише психологът Е. Арънсън. Привличат ли се противоположностите или се отблъскват? Учени от най-различни сфери се занимават с този въпрос от... прочети всичко »
Публикувано от Ririri преди 2 години 41 седмици