Избор на добър сватбен фотограф

www.svatben-fotograf.eu | Когато ви предстои сватба, а нямате фотограф? Търсите професионален, опитен, креативен, коректен и добър сватбен фотограф, за Вашата сватба?! прочети всичко »
Публикувано от heaven_studio преди 42 седмици 4 дни

Как да се подготвим за предстоящата сватба?

www.osata.eu | Сватбеният ден освен, че е дългоочаквано събитие за влюбените се нуждае от дълга предварителна подготовка, която включва много подробности, усилия и вложено време. Сватбата се отличава от останалите... прочети всичко »
Публикувано от gory преди 2 години 45 седмици

Брачни клетви при нулева гравитация

www.vesti.bg | Двойка нюйоркчани се ожени в безтегловност. Ерин Финеган и Ноа Фърлмор се врекоха един на друг на хиляди метри над Мексиканския залив. Според организаторите на партито това е първата сватба, състояла... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 48 седмици

Моята прекрасна и запомняща се сватба

www.s-gifts.bg | Ако сте избрали именно летния сезон за вашата сватба, вижте кои са най-актуалните тенденции при сватбените аксесоари и украса, за да почерпите вдъхновение и идеи за тържеството. прочети всичко »
Публикувано от vandv преди 2 години 48 седмици

Задължения на шаферката

www.svatbata.bg | Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. Разбира се, тези съвети важат за по-големите шаферки.... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 3 години 16 седмици

Ели Рашева: Няма да се омъжвам за милионера Христо Сираков

| Сексапилната Ели Рашева грейна на корицата на априлския брой на сп. Maxim. Победителката в телевизионното риалити “Милионер търси съпруга” признава, че е в интимни отношения с Христо Сираков, но още... прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 5 години 43 седмици

Едва 28% от съвременните жени се женят по любов

| Статистиката за браковете през последния половин век показва, че едва 28% от жените се женят по любов. прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 5 години 44 седмици

Фотоконкурс Най-секси булка на сватбена снимка от Камелия Атанасова

| "Най-секси булка на сватбена снимка от Камелия Атанасова". Конкурсът стартира на 21 Февруари в 00:00 ч. и продължава до 21 Март 23:59 ч. Награди за победителите и гласувалите. прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 5 години 51 седмици

Фотоконкурс за Най-секси булка на сватбена снимка

| За втора поредна година имам удоволствието да ви поканя да се включите в конкурс за фотография „Камелия Атанасова”. Тази година реших темата да е малко по-различна и да дам възможност на нежната... прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 5 години 51 седмици

Забавни сватбени торти

| По-рано сватбените торти бяха обикновени, красиви, триетажни и на върха им стояха малките фигурки на младоженеца и булката, символизиращи вечният им съюз. Вече всяка сватба се отличава една от друга... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 години 1 седмица