Руски борш с месо

Публикувано от receptaorg на 30.12.2010 г. | Прегледи: 11
|

400 гр. телешко 200 гр. шунка 100 гр. цветно цвекло 100 гр. прясно зеле 50 гр. домати 50 гр. краставица 100 гр. картофи 1 бр. дафинов лист 1 ч.л. оцет 1 ч.л. захар

ruski-borsh-s-meso

Коментари
Проверка за роботи