Ринопластика в Истанбул

drmuhammetdilber.bg | Ринопластиката е операция на носа, която цели коригирането на формата и/или размера на носа. Това е една от най-често правените операции в световен мащаб. Ринопластиката цели създаването на по-... прочети всичко »
Публикувано от nakafe1 преди 2 дни 10 часа

Практични съвети при избора на бебешки дрешки | Мини Ти Блог

bit.do | В този материал ще получите ценни съвети за това, което трябва да знаете при закупуването на бебешки дрешки. Докато бебенцето порасне и придобие собствен вкус, родителите са отговорни да избират... прочети всичко »
Публикувано от Miniti преди 1 седмица 4 часа

Десетте най-скъпи играчки в света

deset.bg | Оплаквате се, че детето ви постоянно иска скъпи играчки? Сигурни сме, че не е поискало нито една от тези десет най-скъпи играчки в света. прочети всичко »
Публикувано от kafeto преди 1 седмица 2 дни

Какви бебешки дрешки трябва да включва гардеробът на бебето? | Мини Ти Блог

bit.do | Полезни съвети относно това от какво трябва да се състои гардеробът на едно бебе и какви бебешки дрешки да му бъдат подсигурени Много от родителите, които очакват първата си рожба, нямат... прочети всичко »
Публикувано от Miniti преди 1 седмица 3 дни

Каква е модата при бебешките дрешки и какво трябва да знаем за нея? | Мини Ти Блог

www.miniti.bg | Какво трябва да знаем за модата при избора на бебешки дрешки? Избирането на подходящи бебешки дрешки не е лека задача. Освен да ни харесат на външен вид, тези дрешки трябва да покриват и... прочети всичко »
Публикувано от Miniti преди 1 седмица 6 дни

Поддържането на културните обекти със средства от СОПФ и тяхното значение - Орлин Алексиев

www.plovdiv24.bg | Днес разговаряме с Орлин Алексиев - председател на Съвета за управление на СОПФ, за значението на инвестициите на СОПФ в обекти с културно-просветно предназначение, места за сценични изяви и сгради... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 1 ден

Отново чудесни резултати в рали Дакар на Орлин Алексиев и Петър Ценков

clubs1.bg | Петър Ценков записа 41-и резултат, а Орлин Алексиев завърши 44-и. По този начин нашите състезатели се придвижиха напред и в генералното класиране. Надеждите ни са те да се запазят от проблеми в... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 3 дни

Дончо Барбалов и Орлин Алексиев - Бюджет 2019 г. на Столичната община

spasisofia.org | И тази година се залагат 1,5 млн. лв. за поддръжка на трамвайната мрежа. Като има предвид тежкото и амортизирано състояние на релсовия път в столицата, както и цената на елементите, необходими за... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 3 дни

Орлин Алексиев, общински съветник от ГЕРБ - "Бюджетът за 2018 г. е амбициозен, но изпълним"

vestnikstroitel.bg | Заседанието на Столичният общински съвет започна с декларации от името на групите. Според група 5 проблемите на София ще се решат с добър диалог. Групата ще продължи да дава предложения за... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 3 дни

Орлин Алексиев влиза в състава на Столичния общински съвет

www.webcafe.bg | В новия Столичен общински съвет (СОС) мандат 2015-2019 г. ГЕРБ няма да има мнозинство. В на 61-местния орган влизат 9 партии. Това сочат окончателните данни на Общинската избирателна комисия в София... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 5 дни