Рекламни надписи от стиропор изработени от Мега Принт

megaprint-bg.com | Мега Принт изработва рекламни надписи от стиропор, рекламни лога и други фигури от стиропор, които може да използвате с рекламна цел. Стиропорът е изключително подходящ за изработката на обемни... прочети всичко »
Публикувано от MegaPrintbg преди 1 седмица 1 ден

Каква е процедурата по регистрация на търговска марка?

www.inarticle.info | Търговската марка е графичен знак или лого, с което всяка фирма се отличава от своята конкуренция на пазара. С нея, всеки бизнес изгражда своята идентичност и е лесно разпознаваем за клиентите. Всяко... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 2 седмици 15 часа

Дрон батерии - Шпионско оборудване, скрити камери, подслушватели | SPY-SECRETS.COM

spy-secrets.com | Презареждащи се полимерни батерии за дронове с капацитет 500 или 600 mAh. Дрон батериите са с тегло между 15 и 18 грама. Живот зареждане: над 500 пъти / 500 презареждания Предлагат се в сайта Spy-... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 2 седмици 1 ден

Оригинални и атрактивни фототапети за дома от Мега Арт Хоум

megaart.shop | Фототапетите пак са модерни и предпочитани от различни домакинства. Ако желаете панорамна гледка във Вашия хол или искате да обядвате и вечерята сред красиви цветя, поставени на Вашата стена, то... прочети всичко »
Публикувано от MegaPrintbg преди 2 седмици 1 ден

Обемен 3D сладолед от стиропор изработен от Мега Принт. Перфектен за реклама и декорация!

megaprint-bg.com | Обемен сладолед от стиропор, това е перфектния продукт за декорация на сладоледени къщи, павилиони за сладолед, магазини и кафенета. Мега Принт изработва сладоледи от стиропор по поръчка на клиента... прочети всичко »
Публикувано от MegaPrintbg преди 2 седмици 3 дни

Процедурата по регистрация на фирма

profirms.bg | Пpи cтapтиpaнeтo нa нoв бизнec всеки един предприемач е поставен пред редица въпроси, решението на които е от съществено значение за бъдещото развитие на бизнеса, а именно – pегиcтpация нa пoдxoдящa... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 2 седмици 4 дни

Полезни статии за орална хигиена и дентално здраве - IG Dental Стоматолог

igdental.bg | Какво да правим след изваждане на зъб? Как се избелват зъби в кабинет? Какво представляват пломбите от фотополимер? Отговорите на тези и други въпроси ще откриете в блога на д-р Георгиев и екипа на... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 3 седмици 1 ден

Air France отвори нов бизнес салон на летище Шарл де Гол :: Travel News

travelnews.bg | За пътниците от България, Хърватия и Румъния, които излитат и кацат на летище Париж-Шарл прочети всичко »
Публикувано от Ann Peytcheva преди 3 седмици 6 дни