10 билки, които Може да Растат във Вода През Цялата Година

balnirokli.com | 10 билки,които може да растат във вода през цялата година Тези билки може да отглеждате у дома през цялата година ! Ако искате да имате свежи подправки и домашни лекове сложете във вода тези билки прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 4 седмици 3 дни

Търсите Начин за Детоксикация и Изгаряне на Мазнините ?

balnirokli.com | Забравете всичко ,което знаете за остлабването и започнете пълна детоксикация на организма, с която да помогнете за изгаряне на мазнините и придобиване на желаната фигура. Може да намалите теглото... прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 6 седмици 6 дни

Какви са симптомте на венозна тромбоза в краката?

balnirokli.com | Опасни ли са разширените вени ,какво предизвиква венозната тромбоза как да се грижим за крака с разширени вени- какви мерки да вземем ,за да предотвратим опасно развитие на болестта. прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 7 седмици 6 дни

Заболявания и лечение - Билка Бг

bilkabg.com | Тук ще откриете рецепти за много заболявания и уникални методи за лечение с билки, водни компреси, мед, зеленчукови и плодове отвари и лекарства. прочети всичко »
Публикувано от krasimir dimitrov преди 13 седмици 3 дни

БЪРЗО И ЕВТИНО: Премахнете излишъка от талията си

gege.bg | Ако търсите напитка, която ще ускори метаболизма Ви, ще стимулира по-бързото отслабване и ще принуди тялото Ви да се зареди, решението е по-евтино и по-лесно, отколкото си мислите. Този вълшебен чай... прочети всичко »
Публикувано от Gege преди 13 седмици 5 дни

Имплантология – вече и в зъболекарски кабинет IG Dental ! | moz.bg

moz.bg | В повечето случаи зъболекарите успяват да приложат успешно лечение върху болен или повреден естествен зъб. Съществуват случаи, обаче, когато това е невъзможно и се налага зъба да бъде екстрахиран.... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 13 седмици 5 дни

Почистване на автоклав

dentexpert.info | Този метод за почистване може да се прилага при стерилизатори с камерни нагреватели или с парогенератори. Той може да се различава малко от ръководството за експлоатация на вашата машина. прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 13 седмици 6 дни

Ремонт и поддръжка на стоматологична техника за гр. Пловдив и региона

dentexpert.info | Независимо дали се нуждаете от ремонт на оборудване или превантивна поддръжка, аз и моите експертни специалисти, ще поддържат вашата стоматологична практика безпроблемно. Може да разчитате на нас за: прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 16 седмици 17 часа

Подготовка на китайски стоматологичен юнит за монтаж

dentexpert.info | Тук може да разгледате извършената от мен подготовка на нискобюджетен китайски стоматологичен стол за предстоящ монтаж. Тя се състои от няколко стъпки прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 19 седмици 21 часа

Полезни статии за орална хигиена и дентално здраве - IG Dental Стоматолог

igdental.bg | Какво да правим след изваждане на зъб? Как се избелват зъби в кабинет? Какво представляват пломбите от фотополимер? Отговорите на тези и други въпроси ще откриете в блога на д-р Георгиев и екипа на... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 25 седмици 2 дни