Заболявания и лечение - Билка Бг

bilkabg.com | Тук ще откриете рецепти за много заболявания и уникални методи за лечение с билки, водни компреси, мед, зеленчукови и плодове отвари и лекарства. прочети всичко »
Публикувано от krasimir dimitrov преди 4 седмици 4 дни

БЪРЗО И ЕВТИНО: Премахнете излишъка от талията си

gege.bg | Ако търсите напитка, която ще ускори метаболизма Ви, ще стимулира по-бързото отслабване и ще принуди тялото Ви да се зареди, решението е по-евтино и по-лесно, отколкото си мислите. Този вълшебен чай... прочети всичко »
Публикувано от Gege преди 4 седмици 6 дни

Имплантология – вече и в зъболекарски кабинет IG Dental ! | moz.bg

moz.bg | В повечето случаи зъболекарите успяват да приложат успешно лечение върху болен или повреден естествен зъб. Съществуват случаи, обаче, когато това е невъзможно и се налага зъба да бъде екстрахиран.... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 4 седмици 6 дни

Почистване на автоклав

dentexpert.info | Този метод за почистване може да се прилага при стерилизатори с камерни нагреватели или с парогенератори. Той може да се различава малко от ръководството за експлоатация на вашата машина. прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 5 седмици 1 час

Ремонт и поддръжка на стоматологична техника за гр. Пловдив и региона

dentexpert.info | Независимо дали се нуждаете от ремонт на оборудване или превантивна поддръжка, аз и моите експертни специалисти, ще поддържат вашата стоматологична практика безпроблемно. Може да разчитате на нас за: прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 7 седмици 1 ден

Подготовка на китайски стоматологичен юнит за монтаж

dentexpert.info | Тук може да разгледате извършената от мен подготовка на нискобюджетен китайски стоматологичен стол за предстоящ монтаж. Тя се състои от няколко стъпки прочети всичко »
Публикувано от dentexpert преди 10 седмици 1 ден

Полезни статии за орална хигиена и дентално здраве - IG Dental Стоматолог

igdental.bg | Какво да правим след изваждане на зъб? Как се избелват зъби в кабинет? Какво представляват пломбите от фотополимер? Отговорите на тези и други въпроси ще откриете в блога на д-р Георгиев и екипа на... прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 16 седмици 3 дни

Стрес и Нерви Докарват Псориазис

balnirokli.com | Какво представлява псориазисът и как да го излекуваме с домашно приготвен мехлем за псориазис? Интересна статия ,която ще ви даде информация за псориазиса. прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 23 седмици 3 дни

Мощен Антиоксидант Витамин C

balnirokli.com | Витамин С е мощен антиоксидант,който ни пази от много болести и убива свободните радикали,причиняващи рак. Кои плодове съдържат витамин С и как да си набавим необходимите дневни дози. прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 24 седмици 2 дни

Междинна закуска води до напълняване

zdraven.bg | Междинната закуска води до напълняване, твърдят диетолози. Защо? прочети всичко »
Публикувано от Margarita преди 26 седмици 9 часа