Кога прибягваме до онлайн кредитите? - Newbusiness.BG

newbusiness.bg | Онлайн кредитите са перфектния начин да си набавим пари при спешна нужда. Те се предоставят от небанкови финансови институции, като няколко фирми предлагат услугите си на територията на България.... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 3 седмици 4 дни

MicroCredit: когато парите не стигат - Ruse24.bg

www.ruse24.bg | Едва ли има човек, на който да не се е случвало парите от заплатата му да не успеят да покрият разходите. Точно в такива моменти на помощ идва MicroCredit - небанкова финансова институция,... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 3 седмици 4 дни

Какви удобства очакват посетителите на хотел София? - Olives City Hotel

bit.do | С времето изискванията към удобствата в хотел София стават все по-големи. Хората вече имат изтънчен вкус и претенции към все повече удобства, отколкото преди години. И все пак какви са минималните... прочети всичко »
Публикувано от olivescityhotel преди 3 седмици 5 дни

Орлин Алексиев, СОПФ и здравеопазването в София | Presata.COM

presata.com | Качественото здравеопазване е приоритет на всяка държава. Финансирането на болниците става чрез клинични пътеки и договори за лечебни дейности с общините. Не са предвидени обаче средства за текущи... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 5 дни

Бързи кредити за всяка финансова нужда - Burgas24.BG

www.burgas24.bg | За петте години дейност, Микро Кредит АД предлага различни продукти, целящи да задоволят нуждите на потребителите, отговарящи на съвременната действителност. Такива са CrediHome, CrediGo, CrediTrade... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 седмици 4 дни

Прехвърляне на дружествени дялове | Profirms.bg

profirms.bg | Прехвърляне на дружествени дялове при ЕООД и ООД. Прехвърляне на фирма чрез продажба на дяловете в нея. Сигурна услуга на достъпна цена, извършена от експерти счетоводители и юристи. Виж как става. прочети всичко »
Публикувано от nikaela.niki преди 5 седмици 4 дни

MicroCredit - Бързи потребителски кредити за всеки

podtepeto.com | Небанковите финансови институции като Микро Кредит АД, изпълняват част от функциите на банките. БНБ се явява техен основен контролен орган, като предоставя онлайн списък с регистрираните дружества,... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 седмици 5 дни

Сигурността в MicroCredit и страхът от бързите кредити

www.bgdnes.bg | Бързите кредити - няколко неща, които трябва да знаем, за да не бъдем измамени. Те се предлагат предимно от небанкови финансови институции, като легитимните такива са регистрирани и БНБ предлага... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 седмици 5 дни

Бъдещето на малкия и среден бизнес - Безлихвен бърз кредит - Микро Кредит АД

www.varna24.bg | MicroCredit е на пазара от 2012-а година, наследявайки една от утвърдените компании в сферата - "Кредибул" ЕАД. От тогава, тя разширява листа с предоставените продукти, като един от тях е CrediTrade... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 седмици 6 дни

Риск ли са бързите кредити? - MicroCredit

www.168chasa.bg | Потребителите продължават да се страхуват от така наречените бързи кредити. Страховете са свързани с високи лихви и некоректно отношение. За да се предпазите от нежелани последици, трябва да знаете... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 6 седмици 5 мин.