2
Мотофрези Forteco от Призма 50

Мотофрези Forteco от Призма 50

www.prismabg.com | Призма 50 ООД е българска фирма занимаваща се с производството на мотофрези както и дистрибуция и поддръжка на косачки на трева с марката BCS. Фирмата има значителен натрупан опит, започващ през... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 1 седмица 1 ден

Орлин Алексиев за качественото образование

www.actualno.com | Вече повече от 15 години със средства от Специализирания общински приватизационен фонд се финансират ремонтите, реконструкциите и разширяването на съществуващите детски градини и училища в София. Над... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 1 седмица 1 ден

За 2019 здравеопазването е приоритет за финансиране от СОПФ - Орлин Алексиев

informatorbg.com | Орлин Алексиев е общински съветникот Политическа Партия ГЕРБ. Той е и председател на Съвета за управление на Специализирания общинси приватизационен фонд. Фондът е създаден приз 1994-а година и... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 1 седмица 4 дни

Орлин Алексиев за администрацията - инвестициите в електронното управление

haracter.info | Тромавите бюрократични процедури са познати в целия свят. За щастие, с напредването на технологичното развитие, се появяват и нови начини за рационализация и модернизация на административните услуги... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 4 дни

Силата на духа – участието в управлението на София и рали Дакар - Орлин Алексиев

martin-valeriev.com | Орлин Алексиев се явява за пръв път на рали Дакар през 2013-а година. Заедно със съотборника си Пламен Николов с автомобил BMW X1 Proto постигат най-доброто класиране за България в този спорт до... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 5 дни

Поддържането на културните обекти със средства от СОПФ и тяхното значение - Орлин Алексиев

www.plovdiv24.bg | Днес разговаряме с Орлин Алексиев - председател на Съвета за управление на СОПФ, за значението на инвестициите на СОПФ в обекти с културно-просветно предназначение, места за сценични изяви и сгради... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 6 седмици 4 дни

Дончо Барбалов и Орлин Алексиев - Бюджет 2019 г. на Столичната община

spasisofia.org | И тази година се залагат 1,5 млн. лв. за поддръжка на трамвайната мрежа. Като има предвид тежкото и амортизирано състояние на релсовия път в столицата, както и цената на елементите, необходими за... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 6 седмици 6 дни

Орлин Алексиев, общински съветник от ГЕРБ - "Бюджетът за 2018 г. е амбициозен, но изпълним"

vestnikstroitel.bg | Заседанието на Столичният общински съвет започна с декларации от името на групите. Според група 5 проблемите на София ще се решат с добър диалог. Групата ще продължи да дава предложения за... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 6 седмици 6 дни

Орлин Алексиев - БСП играе за Ковачки в Общинска банка

www.politika.bg | Мнозинството общински съветници, между които и Орлин Алексиев, одобриха предложението за увеличаване на капитала на Общинска банка чрез апортиране на имоти в нея. Представителите на БСП обаче се... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 7 седмици 6 дни

За старта на Рали Дакар в Перу, замина Орлин Алексиев

www.novsport.com | Общинският съветник Орлин Алексиев проведе сериозна подготовка през изминалата година. Той смени и навигатора си, участва в престижни международни състезания и тръгна за Перу с надеждата късметът да... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 7 седмици 6 дни