Орлин Алексиев - Столична банка е била източвана

www.economic.bg | Орлин Алексиев заяви в интервю, че преди да започне да се мисли за продаване на Общинска банка, тя трябва да бъде стабилизирана и капитализирана. Банката е изключително полезна на гражданите и в... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 21 седмици 6 дни

Орлин Алексиев - Off-Road Награждаване БФАС

lap.bg | (Орлин Алексиев / Orlin Alexiev), Пламен Николов / Plamen Nikolov, Траян Траянов / Trayan Trayanov, Истилиян Маринков / Istilian Marinkov, Йосиф Лагадов / Yosif Lagadov, Пламен Николов / Plamen... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 23 седмици 2 дни

Екипът Орлин Алексиев и Александър Стоянов ще представят България на най-престижното офроуд състезание в света - рали Дакар

bit.ly | В най-престижното и трудно офроуд състезание Рали Дакар, България ще бъде за първи път представена от автомобилния екипаж Орлин Алексиев и Александър Стоянов. Ралито е изключително трудно и ще трае... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 23 седмици 2 дни

Орлин Алексиев - Приеха бюджета на Столична община за 2016 година

citybuild.bg | След отхвърлянето на предложените от БСП и Коалиция Сердика изменения в Сборния бюджет на столична община касаещи разходната част на проекта, Орлин Алексиев от групата на ГЕРБ предложи да се премине... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 24 седмици 3 дни

Орлин Алексиев, председател на бюджетната комисия в СОС: Бюджетът на София е реалистичен « Строител | Строител

vestnikstroitel.bg | Реалистичен. Така председателя на бюджетната комисия в СОС, Орлин Алексиев, описа бюджета за столична община който възлиза на 1,49 млрд. лева. Столичните приходи са се увеличили с 6 процента, добави... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 24 седмици 4 дни

Орлин Алексиев - кандидат за общински съветник за София

focus-news.bg | Орлин Алексиев е оптимист и смята, че доклада, който е внесъл и че общински съвет ще гласува за промяната относно ситуацията на Общинска банка. В момента Столична община няма почти никакъв контрол... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 24 седмици 5 дни

Орлин Алексиев - член на Столичен общински съвет от групата на ГЕРБ

epicenter.bg | Приключи преброяването на гласовете, както и на преференциите и вече са известни кои ще бъдат новите столични съветници. Преференциите пренаредиха повечето партийни листи като в списъка на ГЕРБ влиза... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 25 седмици 3 дни

Храмът на Соломон Квантов Компютър ?

ezoterikabg.net | Физиците в Церн правят странни неща и манипулират реалността с квантов компютър с него имат достъп до паралелни вселени и странните им експерименти разбъркват нащата реалност ,виж повече тук прочети всичко »
Публикувано от balnirokli преди 47 седмици 4 дни

Атом - метален сувенир

suveniri.bg | Атом - метален ключодържател прочети всичко »
Публикувано от zakluch преди 2 години 4 седмици

Как да купим климатик по-изгодно?

vimax.bg | Климатикът не е малка инвестиция, но във времето може да Ви спести много средства за отопление и охлаждане. Сравнено с други методи за отоление, като парно или на дърва, използването на климатик Ви... прочети всичко »
Публикувано от vimaxclima преди 2 години 14 седмици