СОПФ подпомага столичното здравеопазване и през 2019-а година, отчете Орлин Алексиев | Обекти

www.obekti.bg | Общо 631 138,28 лева за нуждите на столичното здравеопазване са отпуснати за 2019-а година от Специализираният общински приватизационен фонд (СОПФ), по данни на председателя на Управителния съвет на... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 1 седмица 1 час

Орлин Алексиев с отчет за състоянието на бюджета на СОПФ за 2019 г. - Новини от Economic.bg

www.economic.bg | За 2019 г. Специализираният общински приватизационен фонд (СОПФ) е разпределил общо 10 850 949 лева в няколко различни направления прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 1 седмица 1 час

Финансиране от СОПФ за технологиите в градското управление и сигурността - iWoman.bg

www.iwoman.bg | Системите за сигурност в големите градове, трябва да се развиват заедно с развитието на технологиите. Струпването на много хора на едно място, води до увеличаване на нуждата от тяхното изграждане и... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 4 дни

Prismabg.COM - Производство на мотофрези

www.prismabg.com | Фирма „Призма 50“ ООД се занимава с производство и разработка на мотофрези и прикачен инвентар за малогабаритна техника (мотофрези, мотокултиватори, двуколесни трактори). Дейността включва и... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 5 дни

focus-news.net - Столична община в момента притежава 67% от Общинска банка

www.focus-news.net | Орлин Алексиев участва в интервю за предаването на радио Фокус "Това е българия. Той е общински съветник от ГЕРБ и председател на Постоянната комисия по финанси и бюджет в Столичния общински съвет.... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 6 дни

Орлин Алексиев, екология чрез обществен транспорт и работата на СОПФ - web2site.info

www.web2site.info | Обществения транспорт е е от първостепенно значение за един град като София - столицата на България. За да подобри условията за жителите и гостите на града, те разчитат на финансиране от СОПФ и Орлин... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 2 седмици 6 дни

Орлин Алексиев: Гласувате за себе си на тези избори - 19min.BG

19min.bg | Основния акцент в кампанията за местните избори в София са парите. Като досегашен и бъдещ председател на бюджетната комисия на Столичния общински съвет, Орлин Алексиев отговори на наши въпроси,... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 6 часа

Орлин Алексиев и Пламен Николов след втория етап от рали Дакар - Focus-Sport.Net

www.focus-sport.net | Орлин Алексиев и Пламен Николов завършиха втория етап от рали Дакар 2014 на 102-о място. Закъснението им се дължи на редица премеждия през дългия 800 км етап от които 60 км дюни. "Изпреварихме поне... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 6 часа

Opлин Aлeĸcиeв: Peфopми в HKЖИ с цeл увеличаване cтaндapта нa жeлeзoпътните ycлyги - Money.BG

money.bg | За подобряване ефективността на железопътната услуга, изграждането на единно европейско железопътно пространство, за използване на човешките и материалните ресурси, разговаряме с Орлин Алексиев -... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 6 часа

Нов храм посветен на св. Пантелеймон бе осветен в DELTA HILL - Mitropolia-Sofia.ORG

mitropolia-sofia.org | Храм-параклис посветен на свети Пантелеймон, беше осветен на 27 юли в DELTA HILL с. Кладница. Изграден е от живущите в комплекса, воглаве с г-н Орлин Алексиев и ще изпълва жителите на селището с вяра... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 3 дни