Орлин Алексиев и Асоциация на вносителите на автомобили

marchela.com | Общинският съветник в Столичния общински съвет Орлин Алексиев е председател на Съвета за управление на Специализирания общински приватизационен фонд, отговарящ за разпределението на средствата,... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 4 дни 19 часа
2
Бърз кредит за 24 часа в рамките на София

Бърз кредит за 24 часа в рамките на София

sofiacash.com | Целта на бързите кредити е именно такава, да се вземе кредит максимално бързо, без излишни процедури. Фирмите са отпимизирали процедурата до максимум, защото те също печелят от това да ни дадат пари... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 дни 12 часа
2
Кредитите от историческа гледна точка

Кредитите от историческа гледна точка

invest-news.eu | През 16 и 17 век с намаляването на влиянието на църквата, се образува подходяща почва за развитието на кредитните институции. Централната банка, от склад за злато и жито, се превръща в регулационен... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 5 дни 12 часа

Орлин Алексиев и Рали Дакар

patuvane.net | Едно от най-ивзестните и тежки офроуд състезания е Рали Дакар. То е многодневно и се провежда всяка година, като привлича множество фенове и участници, любители на високите скорости и адрелин. Орлин... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 1 седмица 5 дни

Професионални инструменти - Хоби и Професионални машини, инструменти и консумативи - Тонински

toninski.com | Голямо разнообразие на хоби и професионални инструменти от магазини Тонински. Подходящи за всякакви видове ремонтни дейности с безплатна доставка над 89лв и гаранционни и извънгаранционни ремонти. прочети всичко »
Публикувано от toninski преди 4 седмици 1 ден

Орлин Алексиев влиза в състава на Столичния общински съвет

www.webcafe.bg | В новия Столичен общински съвет (СОС) мандат 2015-2019 г. ГЕРБ няма да има мнозинство. В на 61-местния орган влизат 9 партии. Това сочат окончателните данни на Общинската избирателна комисия в София... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 7 седмици 1 ден

Орлин Алексиев: На тези избори гласувате за себе си

sofia.media | Няма да вдигаме данъци, Общинска банка приоритетно работи за младите семейства, малкия и средния бизнес, увеличаваме 40% инвестициите в кварталите прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 9 седмици 1 ден

Първа пролет с Българска вечер в Арт Хотел и Ресторант Симона, София!

hotelsimona.com | Докоснете се до магията на българския фолклор и традиционна кухня в Арт Хотел и Ресторант Симона***! Тук ще Ви посрещнем с топла питка и сол- символите на нашето гостоприемство! Ще можете да опитате... прочети всичко »
Публикувано от Симона преди 10 седмици 4 дни

Производство на стени и хватки за катерене - Ятрус Груп ЕООД

www.yatrus-group.com | Проектирането, производството и монтаж на най-модерните и иновативни стени и хватки за катерене. прочети всичко »
Публикувано от yatrusgroup преди 16 седмици 5 дни

Къде да изберем да посрещнем Коледа и Нова Година?

www.onfire.bg | Предложения за избор за посрещане на Коледа и Нова Година. Ако все още не сте решили къде да резервирате за Нова Година, тук тук има предложения, които биха се харесали - отлични оферти за приятен... прочети всичко »
Публикувано от georgi_georgiev преди 22 седмици 3 дни