Фирмите за бързи кредити печелят доверие, но губят клиенти заради банките - Investor.bg

www.investor.bg | След излизането на данните за кредитния пазар, стана ясно, че около 10% от клиентите на фирмите за бързи кредити са се пренасочили към банките. От данни на Minizaem.bg става ясно, че въпреки това,... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 1 ден 18 часа

Анемия - Какво знаем за болестта - Lekar.bg

www.lekar.bg | Медицинско състояние, при което броят на червените кръвни клетки е по-малък от нормалното, е известно като Анемия. Последните проучвания сочат, че суперхраната Спирулина, съдържаща много полезни... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 1 седмица 6 дни

С какво се различават бързите кредити от стандартните? - Money.BG

money.bg | Поради различни причини, човек може да изпадне във нужда от пари. Много важно е да знаете към какъв кредит да се насочите, какви са условията и разликите. Сравнение между най-използваните кредити,... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 1 седмица 6 дни

Бизнесът с предлагане на услуги с най-лесно начало - Investor.BG

www.investor.bg | Ако нямате достатъчно капитал и опит в бизнеса, а искате да започнете нещо свое, най-лесния начин да го направите е да стартирате бизнес в сферата на услугите. Така вие ще продавате не стоки и услуги... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 1 седмица 6 дни

Economic.BG - 6 съвета как да спестим пари през лятото

www.economic.bg | Има някои не толкова познати методи за пестене на пари. Ето и няколко от тях. Например готвенето навън, понеже включването на фурната в жегите, ще създаде много излишна топлина, която после трябва да... прочети всичко »
Публикувано от dobri преди 3 седмици 1 ден

Приоритетите за 2019 г. на СОПФ според Орлин Алексиев - Investor.BG

www.investor.bg | СОПФ има за цел да акумулира средствата от продажба на общинско имущество. Тя е създадена през 1994-а година с решение на Столичния общински съвет. Неин председател на Съвета за управление е Орлин... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 3 седмици 1 ден

София и решението на екологичните проблеми

www.sofialive.bg | 4 597 536 лева са инвестициите от Специализирания Общински Приватизационен Фонд за подобряване на екологичната обстановка в София, за периода 2015-1028 година, поясни председателят на Управителния... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 3 седмици 6 дни

За ремонт на детски градини и училища са предоставени над 2 млн. лв. през 2019-а от СОПФ

www.manager.bg | Председателя на УС на Специализирания общински приватизационен фонд Орлин Алексиев предостави данните за текущото състояние на фонда за 2019-а година. От него стана ясно, че средствата от фонда се... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 17 часа

Тодор Христов отпадна в клас АТВ, петия етап при автомобилистите спечели Рома

gong.bg | След петия етап в рали Дакар продължават надпреварата двата български екипажа на Петър Ценков и Орлин Алексиев сътветно на 102-а и 118-а позиция след петия етап на състезанието. Тодор Христов с АТВ... прочети всичко »
Публикувано от alexorlin преди 4 седмици 17 часа

Орцево - Най-високото село в България

www.ortsevo.com | Орцево е най-високо разположеното село в България и на Балканите. Площадът на Орцево е разположен на 1555м.н.в. От него се разкрива гледка към цялата Пирин планина. Насладете се на гледката, карайте... прочети всичко »
Публикувано от avdjer преди 4 седмици 1 ден