Плетени Калъфи За Фотьойли

www.nejna.com | За пристрастените към плетенето винаги има свободно поле за действие. Едно предложение, което ще направи дома ви по-уютен и топъл през следващите студени сезони- изплетете калъфи за фотьойлите,... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 2 дни 20 часа

Сарайски Компот

www.nejna.com | Това е рецепта от дворцовата кухня на турския султан. 2 обелени ябълки, изчистени от семената и семенните кутийки, нарязани на хапки 2 круши, обелени, изчистени от семената и семенните кутийки,... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 2 дни 23 часа

Освежаване На Дома

www.nejna.com | Дори и да не сте планирали ремонт на дома за това лято, направете някои малки допълнения и промени, които ще подобрят уюта му и ще повишат настроението, с което се прибирате в къщи. Ето някои идеи:... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 2 часа

Какво Е Съдържанието На Пектин В Различните Плодове?

www.nejna.com | Пектин се съдържа във всички плодове, но в различни количества. Общо правило е, че в недозрелите плодове съдържанието на пектин е много по-голямо, отколкото в узрелите и презрелите. Най-богати на... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 8 часа

Жакардови Модели На Плетки За Деца

www.nejna.com | Всяко малко дете ще  се радва, ако на дрехата му има вплетени  картинки на животни и сладоледи.Дадените модели са подходящи за изплитане на детски шапки, ръкавици, пуловери и жилетки. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 3 дни 21 часа

Плетена коледна шапка

www.nejna.com | Шапката е изплетена от дебела прежда с кукичка 5 мм. Започва се със синджирче за размер S-68 бримки, за размер M – от 72 бримки и за размер L- от 80 бримки. На височина 16,18,20 см- според размера... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 21 часа

Плетена Бебешка Рокличка С Две Куки

www.nejna.com |   Започнете с изплитане на задната част на рокличката , като нанижете 110 бримки.Изплетете 8 реда жартиерна плетка, после 2 реда лицева плетка с бяла прежда. Продължете да плетете лицева плетка... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 2 часа

Шаблон За Апликация Или Пачуърк

www.nejna.com | Принтирайте картинката и по шаблоните  изрежете указания брой елементи от платове със съответният цвят.Може да ги апликирате (пришиете) върху някаква основа от плат и да изработите картина или... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 8 часа

Построяване Кройка На Туника

www.nejna.com | Като се ръководите от дадената схема, може да си построите кройка на лятна туника от мек и лек плат. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 8 часа

Барбекюта от Камини Евростандарт ООД

goo.gl | Камини Евростандарт ООД предлага на своите клиенти разнообразие от камък, като: варовик, травертин, мрамор, гранит, оникс, гнайс..., богатство на цветове и модели. Дизайнът на барбекютата се... прочети всичко »
Публикувано от tmdopt преди 4 дни 10 часа