Как да направим спалнята функционална и удобна

blob.bg | Когато става въпрос за спално обзавеждане, често пъти малки и незначителни детайли имат голямо значение за удобството, което си осигурявате. Винаги е по-добре да премислите всички подробности... прочети всичко »
Публикувано от metralova преди 16 седмици 2 дни

Луксозната колекция мебели Fendi Casa

homeofluxe.eu | Fendi Casa предлагат мебели за целия дом и това става ясно и с цялостна колекция варираща в стиловете съвременен, модерен и класически. Дивани, столове конзолни легла са представени по страхотен... прочети всичко »
Публикувано от homeofluxe преди 17 седмици 1 ден

Пълнени Патладжани По Болонски

www.edna.bg | Готови за 40 минути прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 1 година 42 седмици

Лесни За Плетене Терлици

www.nejna.com | По модела може да изплетете терлици с различна големина , както за деца, така и за възрастни.При определяне размера(ширината и дължината) на плетивото, предвидете разтягането на плетката. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 11 седмици

Жакардови Модели На Плетки За Деца

www.nejna.com | Всяко малко дете ще  се радва, ако на дрехата му има вплетени  картинки на животни и сладоледи.Дадените модели са подходящи за изплитане на детски шапки, ръкавици, пуловери и жилетки. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 11 седмици

Какво Да Направим От Коркови Тапи?

www.nejna.com | Ако сте насъбрали доста коркови тапи от бутилки с вино, поставете си творческа задача. Без да се затруднявате да ги режете и пробивате, само с лепене, може да направите стенно пано, рамка за картина... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 2 години 11 седмици

Схема За Бродиране Цветя

www.nejna.com | По тази схема може да изработите бродерия с кръстат бод върху дамска плетена блуза или , ако не се затруднявате да вмъкнете изображението в плетивото, в центъра или странично в ляво, на предницата на... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 11 седмици

Схема На Плетена Шапка За Момиченце

www.nejna.com | Размер: за от 3 до 6 месеца,(6-9,9-12) месеца Плътност на плетене: 22 бримки х 30 реда=10 х 10 см Игли за плетене: обръч №3, чорапени игли №3 Нанижете на обръча 84 (88, 92) бримки от кафявата прежда... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 11 седмици

Плетена Шапка В Ретро Стил Схема

www.nejna.com | Шапките в ретро- стил са една от модните тенденции тази зима. Те са лесни за плетене и придават много женственост и стил. Описаният модел може да се изплете и от начинаещи. Обиколка на главата:51(57)... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 2 години 11 седмици