Как да си направим суши? - Edo Sushi & Teppanyaki

edosushi.bg | Искате да сготвите нещо по-различно у дома? Искате да се потопите във вековните японски традиции? Кратко ръководство как да си направим суши вкъщи... прочети всичко »
Публикувано от sushiedosofia преди 46 седмици 5 дни

Минипинчер

drebnikucheta.ogseo.com | Минипинчерът е една от разновидностите на пинчера и е малко по-голям от чихуахуа – около ЗОсм висок и тежи само 3-4кг. Макар че официално е признат през 1895 г., малкият пинчер е бил почти непознат в... прочети всичко »
Публикувано от silvia85 преди 1 година 42 седмици

Север Юг онлайн

xn----ctbefb0ed3i.com | Сериалът се прожектира на екран не отдавна и веднага печели голям рейтинг. Север юг пресъздава трудната битка за спасение противопоставяйки няколко семейства. Единият е буен младеж, неумело... прочети всичко »
Публикувано от vivilil преди 1 година 42 седмици

Север Юг сериал

xn--b1aceb9cc9g.com | Сериалът Север Юг е интересен и изпълнен с тайни. Ден преди Гюней да се отправи на изпит, Кузей възнамерява да сподели с Джемре за чувствата си към нея. Обаче вижда, че тя е любовница с неговия брат... прочети всичко »
Публикувано от vivilil преди 1 година 43 седмици

mARTa - Illustrator tutorials: Как се прави щампа за тениска - надпис

vectorart-marta.blogspot.com | Вижте как се прави надпис за щампа на тениска с Илюстратор прочети всичко »
Публикувано от marta453 преди 1 година 43 седмици

Мартеници. Мотива пролетна лоза от чипровския килим. Празнични картички.

crazy2002-tcvetelinka.blogspot.com | Наближава Баба Марта, та по този повод реших да си отворя програмата Illustrator и да запретна ръкави. След два дни работа вече имам Пижо и Пенда приготвени във вектор прочети всичко »
Публикувано от tcvetelinka преди 1 година 43 седмици

Чихуахуа

drebnikucheta.ogseo.com | На какво ли не е способна Природата? Въпреки, че породата чихуахуа е известна отдавна, около нея витаят много тайни. Най-големите загадки са около произхода на кучето. Известно е, че то се е... прочети всичко »
Публикувано от silvia85 преди 1 година 43 седмици

Плетени Декорации

www.nejna.com | С кукичката от разноцветни остатъци на прежди, като се ръководите от картинките, изплетете весели фигурки на животни и сърчица. С тях декорирайте детската стая или кухнята.Може да ги използвате и... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 1 година 50 седмици