Жакардови Модели На Плетки За Деца

www.nejna.com | Всяко малко дете ще  се радва, ако на дрехата му има вплетени  картинки на животни и сладоледи.Дадените модели са подходящи за изплитане на детски шапки, ръкавици, пуловери и жилетки. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 3 дни 21 часа

Плетена коледна шапка

www.nejna.com | Шапката е изплетена от дебела прежда с кукичка 5 мм. Започва се със синджирче за размер S-68 бримки, за размер M – от 72 бримки и за размер L- от 80 бримки. На височина 16,18,20 см- според размера... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 21 часа

Плетена Бебешка Рокличка С Две Куки

www.nejna.com |   Започнете с изплитане на задната част на рокличката , като нанижете 110 бримки.Изплетете 8 реда жартиерна плетка, после 2 реда лицева плетка с бяла прежда. Продължете да плетете лицева плетка... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 2 часа

Шаблон За Апликация Или Пачуърк

www.nejna.com | Принтирайте картинката и по шаблоните  изрежете указания брой елементи от платове със съответният цвят.Може да ги апликирате (пришиете) върху някаква основа от плат и да изработите картина или... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 8 часа

Построяване Кройка На Туника

www.nejna.com | Като се ръководите от дадената схема, може да си построите кройка на лятна туника от мек и лек плат. прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 8 часа

Плетени Играчки За Елха

www.nejna.com | Разбира се,  пазарът изобилства с евтини и разнообразни елхови играчки, но със саморъчно изработени елхата във Вашия дом ще бъде специална и неповторима. Птичетата не са плетени. Кафявата птичка е... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 4 дни 17 часа

Джаджите, Които Искаш Да Имаш В Своята Модерна Кухня

bgjenite.com | Една специална колекция от всякакви джаджи и уреди за дома, които са с футуристичен дизайн, но същевременно вършат и полезна работа. Някои от тях може да намериш на родния пазар, но доста от джаджите... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 дни 9 часа

9 Основни Стила В Интериорния Дизайн

bgjenite.com |   9 основни стила в интериорния дизайн В началото на всеки проект за интериорен дизайн, възниква въпроса в какъв стил трябва да бъде създаден той, за да пресъздаде усещане за удобство и уют. С... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 дни 9 часа

9 Свежи Идеи За Перфектно И Бързо Домакинстване

bgjenite.com |   9 свежи идеи за перфектно и бързо домакинстване Ето, че есента вече намирисва. Тя носи носталгията по отминаващия красив сезон и напомня, че трябва да затягаме коланите за предстоящата зима... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 дни 9 часа

Как Да Изберем Уреди За Кухнята 2Ра Част

bgjenite.com |   Как да изберем уреди за кухнята 1ва част. Ползите от пасатора, миксера и месомелачката Както обещахме в първата статия на темата за кухненските уреди, продължаваме със... прочети всичко »
Публикувано от maibal преди 6 дни 9 часа