Направете сами: бълбукащо фонтанче в двора

www.banispa.com | Ако обичате звука на водата, но не разполагате с достатъчно място в двора или градината си, можете да опитате този проект. С негова помощ ще се наслаждавате на очарованието на течащата вода, без да... прочети всичко »
Публикувано от MimiTooo преди 1 година 1 седмица

Рецепти. Кулинарни съвети

recepti.bgstuff.net | Предястия, Супи, Основни ястия, Закуски и тестени изделия, Сосове и гарнитури, Салати, Десерти, Детска кухня, Индийска кухня, Италианска кухня, Филибе кухня, Унгарска кухня, Китайска кухня, Френска... прочети всичко »
Публикувано от go6o78 преди 1 година 14 седмици

Стил - Култура на храненето

www.utro.bg | Храненето е дейност, която човек извършва по няколко пъти дневно. Има ли смисъл да се говори, как трябва да се яде? Като се има в предвид какъв брой хора имат здравословни проблеми, това е показател... прочети всичко »
Публикувано от lalina преди 1 година 14 седмици

Днес » Календар март

www.utro.bg | Поредния лист от календара. Очакват ни пролетни дни. прочети всичко »
Публикувано от lalina преди 1 година 14 седмици

5 избрани суши рецепти - Edo Sushi & teppanyaki

goo.gl | Традицията в приготвянето на суши е запазена до днес във формата на съставки и подправки. С течение на времето и региона, в който сушито стъпва се появяват различни видове хапки с различни пълнежи и... прочети всичко »
Публикувано от sushiedosofia преди 1 година 14 седмици

Отглеждане на мента (Сладка мента) - Agrosaveti.com

agrosaveti.com | Ментата се отглежда за свежа надземна маса от която се добиват етерично масло и изсушени ментови листа богати на биологичноактивни съставки. прочети всичко »
Публикувано от sijey7 преди 1 година 15 седмици

10 интересни идеи за опаковане на коледни подаръците

www.zaneya.com | Предлагаме ви 10 идеи, които ще ви помогнат да опаковате вашите коледни подаръци бързо, красиво и оригинално. 1. Тези ретро снежинки освен, че са красиви и лесни за изработване, могат да бъдат и една... прочети всичко »
Публикувано от Ilijana преди 1 година 15 седмици

Седмично чистене

www.utro.bg | Чистенето на дома често е тежка, скучна и отегчителна работа. Но след като така или иначе трябва да се прави, може поне да стане малко по-леко и приятно. Никой не може да съветва друг как да го... прочети всичко »
Публикувано от lalina преди 1 година 16 седмици