Плетени Калъфи За Фотьойли

www.nejna.com | За пристрастените към плетенето винаги има свободно поле за действие. Едно предложение, което ще направи дома ви по-уютен и топъл през следващите студени сезони- изплетете калъфи за фотьойлите,... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 2 дни 20 часа

Сарайски Компот

www.nejna.com | Това е рецепта от дворцовата кухня на турския султан. 2 обелени ябълки, изчистени от семената и семенните кутийки, нарязани на хапки 2 круши, обелени, изчистени от семената и семенните кутийки,... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 2 дни 23 часа

Освежаване На Дома

www.nejna.com | Дори и да не сте планирали ремонт на дома за това лято, направете някои малки допълнения и промени, които ще подобрят уюта му и ще повишат настроението, с което се прибирате в къщи. Ето някои идеи:... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 2 часа

Какво Е Съдържанието На Пектин В Различните Плодове?

www.nejna.com | Пектин се съдържа във всички плодове, но в различни количества. Общо правило е, че в недозрелите плодове съдържанието на пектин е много по-голямо, отколкото в узрелите и презрелите. Най-богати на... прочети всичко »
Публикувано от Svetla преди 3 дни 9 часа

Барбекюта от Камини Евростандарт ООД

goo.gl | Камини Евростандарт ООД предлага на своите клиенти разнообразие от камък, като: варовик, травертин, мрамор, гранит, оникс, гнайс..., богатство на цветове и модели. Дизайнът на барбекютата се... прочети всичко »
Публикувано от tmdopt преди 4 дни 10 часа

Солена палачинкова торта | Кулинарни рецепти

vip-obiavi.com | Предлагам ви една рецепта за празнична солена палачинкова торта... прочети всичко »
Публикувано от SavovDesign преди 5 дни 15 часа

6 пролетни напитки за хармония и имунитет - Хоби БГ

www.hobby-bg.info | Консумацията на вкусни и здравословни коктейли е идеалният начин за влизане във форма и укрепване на имунитета през пролетта. Нещо повече, тези напитки ще ви помогнат да избягате от променливото си... прочети всичко »
Публикувано от hobby-bg.info преди 6 дни 2 часа

Сладки за коледното дърво

recepti.bgstuff.net | 4 бр. яйца 1/4 ч.ч. (50 г) захар 1 прах ванилия брашно масло Сладки за коледното дърво прочети всичко »
Публикувано от go6o78 преди 6 дни 19 часа

7 най-често срещани грешки които допускаш при готвене

www.delimano.bg | Със сигурност дори и да знаеш как да готвиш в твоята кухня, може да не знаеш, че не допускаш грешки. Дори ястията, които приготвяш да са безспорен, кулинарен успех, това не означава, че не могат... прочети всичко »
Публикувано от DelimanoBulgaria преди 5 седмици 6 дни

Лесна имамбаялдъ

gotvarstvo.net | Имамбаялдъ е традиционно турско ястие със зеленчуци. Приготвя се от патладжани, моркови, домати и пр. Направата му е приблизително лесна, а резултата - вкусно зеленчуково ястие... Лесна рецепта за... прочети всичко »
Публикувано от TheCrazyBastard преди 29 седмици 5 дни